Biciklistički klub Crvena Zvezda Biciklistički klub Crvena Zvezda
Cycling team Red Star


VESTI

Evropska nedelja mobilnosti 2018.

objavljeno: 07.10.2018 | 19:37

podeli:

Slike sa promotivne voznje mozete pogledati na nasoj Facebook stranici ili klikom OVDE

Biciklistički klub CRVENA ZVEZDA je organizovao i realizovao promotivnu biciklističku vožnju povodom EVROPSKE NEDELJE MOBILNOSTI. Vožnja je organizovana u subotu 22. Septembra 2018. Godine i to na novoizgrađeno i obeleženoj biciklističkoj stazi od Brankovog mosta ulicom Bulevar Nikole Tesle pa do Zemunskog keja i Restorana Venecija.

Polazak organizovane kolone bio je tačno u 10.30 časova. Kolona biciklista praćena je sa obezbeđenjem na motociklima, posebno obeleženim redarima na biciklima, Lekarskom ekipom Klinike ANLAVE i predstavnicima Policije. Mesto polaska i dolaska posebno su obezbeđivali radnici FTO INTERSIB što je obaveza po novom zakonu koji je stupio na snagu aprila ove godine. Kolona se organizovano kretala biciklističkom stazom i prošla je u najboljem redu. U koloni biciklista bio je veliki broj dece učenika Osnovnih škole kao i drugi zaljubljenici u vožnji bicikla i korišćenja bicikla kao alternativnog prevoznog sredstva. Kraj vožnje je bio na platou ispred Restorana Venecija. Tu smo ponovo delili vodu kao organizovali završni program. Celu manifestaciju su pratile tri ekipe koje su snimale kamerom i dve foto ekipe za izradu dokumentacije. Izjave za medije dali su Gradski sekretar za saobraćaj g.din Dušan Rafailović, predstavnik UNDP g.din Ana Seke CSUD Project Coordinator UNDP i drugi učesnici.

Zahvaljujemo se UNDP i gradskom sekretarijatu za saobraćaj na ukazanom poverenju za realizaciju ovako značajne Evropske manifestacije. 

 


bike shop - biciklisticki klub crvena zvezda